164. Leverans (90/365)

Leverans

Så var det dags för en liten uppgradering för min del. Idag kom en leverans med min nya kamera – dags att ta steget från kompaktkamera till systemkamera. Nu är det bara att hålla tummarna att jag gjort ett bra val!

logga_2019

Vill du också vara med och delta i fotoutmaningen 365 foton 2019 så hittar du hemsidan här där du också hittar temalistan för året!

Klicka på fotot för att se det i större storlek!

15 reaktioner på ”164. Leverans (90/365)

  1. Tack! Det blev en Nikon, fråga mig inte varför men det kan vara så att jag var lite färgad av min kompaktkamera som också är en Nikon. I övrigt har jag inga som helst synpunkter på kameramärken (kan alldeles för lite eller snarare inget alls om det 🙂 ).

   Gilla

 1. Nu ser jag vad du köpt 🤔😊
  Kul med systemkamera, finns mycket att utforska.
  Jag fotar med Canon, har gått fotokurs och vår lärare sa att Canon eller Nikon spelar ingen roll, de är likvärdiga. Allt hänger på fotografen 😱😊

  Gillad av 1 person

  1. 🙂
   Hoppsan, allt hänger på fotografen – i det här fallet är det ju jag 🙂 Jag behöver nog också gå på kurs för att lära mig mer, något att ta tag i till våren kanske?

   Gilla

 2. Nu ser jag vad det blev 😉 Välkommen till Nikon familjen. Men jag håller med Anki märket har mindre betydelse än fotografen. Det jag föll för är att min Nikon är Vädertätad jag som älskar att fota Dimma mm.

  Gillad av 1 person

  1. Svarar på två kommentarer i en 🙂
   Tackar! Jag förmodar utifrån din kommentar att du också fotar med Nikon. Jag har haft en lite större kompaktkamera av märket Nikon så det är nog en av anledningarna att det blev en sån. Om den är vädertätad har jag dock ingen aning om 😉
   Det blir spännande att se om jag kan förstå mig på den, jag har inte så där väldigt stort tålamod när det kommer till sådana saker 🙂

   Gillad av 1 person

 3. Grattis!! Nu kommer du få mycket kul och en del huvudbry. Skriver jag som har väldigt svårt för manualer och gärna provar mig fram på egen hand med mer eller mindre lyckat resultat. 😀 Tror säkert att valet är rätt och Canon eller Nikon eller annat märke spelar mindre roll. Viktigast är att känna sig bekväm med sin kamera och det tror och hoppas jag att du kommer att göra.

  Gillad av 1 person

 4. Åh vad kul för dig. Jag har en likadan fast D 3400 och det fungerar jättebra. Förutom att den ger fina bilder så är den inte så tung så jag bär med den enkelt även med 70-300-objektivet på. Grattis och hoppas du får många fina bilder.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s