2. Aldrig mer (94/365)

Aldrig mer

Sista gången och aldrig mer trodde nog den som gjorde denna skylt. Med tanke på att vargstammen ökar och meningarna om vargjakt är delade så kanske den personen inte hade helt rätt. Men oavsett utgången i den frågan så är det nog ganska osannolikt att det händer just här en gång till.

logga_2019

Vill du också vara med och delta i fotoutmaningen 365 foton 2019 så hittar du hemsidan här där du också hittar temalistan för året!

Klicka på fotot för att se det i större storlek!

14 reaktioner på ”2. Aldrig mer (94/365)

 1. Vargar väcker känslor. Är uppvuxen i Lycksele och ibland hände det att vargarna från djurparken smet ut. Då var det läskigt att vara ute..,
  Fin historisk skylt och perfekt lösning på temat. Fotat med den nya kameran eller?

  Gillad av 1 person

  1. Ja de gör ju det och det är fullt förståeligt att det finns olika åsikter i frågan. Än har jag inte stött på någon trots att vargarna ökar rejält i antal här.
   Tack så mycket! Japp, nya kameran har fått varit ute på en testrunda. Just det här fotot hade nog mått bra av att få lite mindre skärpedjup – men det har jag inte lärt mig än 🙂

   Gilla

 2. Upptäckte av en händelse att du är med! Kul! Har lagt till dig i min läslista, men kommer kanske inte att kommentera så ofta. Jag var med under tre år (2014, 2015 och 2016) – och det var jättekul, men tog mycket tid och jag känner mig mätt på det just nu 🙂

  Gillad av 1 person

  1. jag har inte gjort så mycket reklam för det 🙂 Men det finns där på min ”vanliga” blogg. Du ser de flesta foton där men i ett annat sammanhang vilket är skälet till att jag inte gjort reklam för det 🙂 Så här långt är det kul att kämpa på, vi får se när året gått om jag fortsätter eller hur det blir!

   Gillad av 1 person

 3. Tänker ibland att det inte är lätt att vara djur oavsett art i en värld som exploateras av människan och där det finns allt mindre yta för djuren att vara på. Och hur det då rubbar ekosystemen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s