171. Långbent (113/365)

Långbent

En långbent spindel – ett annat tänkbart (eget) tema skulle kunna vara ”hinder i vägen” av den enkla anledningen att den här rackaren satt vid ingången till ett gömsle och hindrade mig från att gå in i det 🙂

21 reaktioner på ”171. Långbent (113/365)

 1. Så fina detaljer på din närbild. Gillar färgskalan. Avskalat och fint. Jag är inte så märkvärdigt rädd för dessa, är allergisk mot betten men i övrigt helt ok. Däremot har jag ormfobi, jag är så rädd dessa djur. men älskar att gå i skog och mark….

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Jag höll mig på avstånd – tack och lov för zoomobjektiv 🙂
   Jag har ingen egentlig fobi men ogillar dem starkt. Ormar har jag inte varit rädd för tidigare men efter att min senaste hund blev huggormsbiten vid två tillfällen har jag nog utvecklat ett slags rädsla ändå för de hiskeliga huggormarna (dock inte för alla ormar).

   Gillad av 1 person

   1. Jag blev ordentligt skrämd som barn och höll på bli huggormsbiten som 4 åring om inte pappa varit snabb att springa… sedan dess har jag en så stark rädsla, riktigt fobi till alla ormar. Går och tittar mig noga för vars jag sätter mina fötter i skogen 😣
    Zoom är en bra uppfinning 😉 modigt av dig att fota den!

    Gillad av 1 person

    1. Det är så olika det där vad som skrämt en för något. Jag vet att min mamma, som är paniskt rädd för ormar, gjorde sitt bästa men där gick det liksom inte in. Däremot spindlar snappade jag snabbt upp att man borde vara livrädd för 🙂 Märkligt egentligen hur det kan bli!

     Gillad av 1 person

 2. Vilken jättespindel! Tycker den är fin och jag tycker att du har fått en riktigt bra bild på den. Är inte det minsta rädd för spindlar och även om jag vore det skulle jag knappast be om en varning innan jag lade ut en bild 😉 😉 Krokodiler däremot tycker jag är otäcka men samtidigt intressanta.

  Gillad av 1 person

  1. Ja den var enorm (förmodligen inte men jag tyckte det – tack och lov för zoomobjektiv 🙂 ). Jag kan i och för sig förstå att de som har riktiga fobier hade önskat sig en ”heads-up” men vet inte riktigt hur jag skulle ha fått till den.
   Krokodiler är spännande – läskiga och oberäkneliga men samtidigt, som du skriver, intressanta!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s